JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Nulles – La Toscana de l’Alt Camp

No us perdeu: el celler cooperatiu més emblemàtic de l'Alt Camp, obra de Cèsar Martinell. Entreu-hi i no deixeu de tastar i comprar els seus caves i vins. Passegeu fins a la granja ibèrica de Rabassats i fins als preciosos nuclis de Casafort i Bellavista, la "Toscana de l'Alt Camp". L'Església Parroquial de Sant Joan Baptista  i el forn del poble,també mereixen una visita.

Nulles és un municipi essencialment vitícola, però sobretot és innovador. Compta amb una Cooperativa, la Vinícola de Nulles, el celler de la qual, projectat per Cèsar Martinell, és conegut com “la Catedral del vi”. Visiteu l’interior i pugeu fins a tocar del sostre per veure de prop les tines i els arcs gaudinians que feia servir l'arquitecte vallenc. També hi podreu tastar els magnífics caves i vins que produeixen.

També us recomanem que feu una excursió en carro o a cavall per entre les vinyes per gaudir del terme, conegut com la Toscana de l'Alt Camp per la singularitat i bellesa del paisatge.

El forn de pa del poble té fama per les coques i per innovar constantment en els seus productes: elaboren pa de tomaca i croissants de calçot, entre altres especialitats.

L'Església Parroquial, dedicada a sant Joan Baptista, fou edificada al segle XVI, però es va refer al segle XVIII, en una època de gran prosperitat gràcies al cultiu de la vinya. Compta amb un curiós campanar de torre octogonal decorat amb ceràmica envernissada.

Aneu a peu fins a la granja ibèrica de Rabassats, recentment descoberta, i després fins al poble de Casafort; el passeig és reconfortant. Hi trobareu unes precioses cases dedicades al turisme rural i un dels pocs restaurants amb el distintiu ‘Slowfood’. I no us perdeu Bellavista, un poble que fa gala del seu nom i on us voldreu quedar a viure.

Notícies relacionades

La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...