JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Els Garidells – L’amplitud del Camp

No us perdeu: el Castell feudal, edificat sobre un tossal de 132 metres, i els rentadors, just a l’entrada del poble, amb una zona on es pot menjar i descansar. No deixeu d’anar al forn a comprar coques; l'adobada i la de xocolata són espectaculars.

Als Garidells conviuen l'agricultura i l'avicultura. Pel que fa als conreus, destaca la vinya, els ametllers, les oliveres, els avellaners i els garrofers, que diuen que només poden viure si tenen el mar a prop. Us recomanem una passejada pel seu terme per gaudir-ne de ben a prop.

De l'antic Castell se’n conserva la planta sencera, amb una alçada màxima de les parets d'entre 7 i 8 metres damunt de l'enderroc. L'Ajuntament el va adquirir per consolidar-lo i recuperar part del patrimoni. Des del tossal, de 132 metres, es pot veure una bonica panoràmica del poble i voltants.

L'església parroquial és petita i està dedicada al patró de la localitat, Sant Jaume. A l'entrada del poble, hi ha els rentadors municipals, restaurats recentment. Us recomanem que us hi atureu i us assegueu en alguna de les taules de l'entorn. El poble té una ubicació privilegiada: és a prop de Valls, però també de Tarragona i de l'Estació del Camp,per on circulen els trens d’alta velocitat.

Notícies relacionades

La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...