JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Els Garidells – L’amplitud del Camp

No us perdeu: el Castell feudal, edificat sobre un tossal de 132 metres, i els rentadors, just a l’entrada del poble, amb una zona on es pot menjar i descansar. No deixeu d’anar al forn a comprar coques; l'adobada i la de xocolata són espectaculars.

Als Garidells conviuen l'agricultura i l'avicultura. Pel que fa als conreus, destaca la vinya, els ametllers, les oliveres, els avellaners i els garrofers, que diuen que només poden viure si tenen el mar a prop. Us recomanem una passejada pel seu terme per gaudir-ne de ben a prop.

De l'antic Castell se’n conserva la planta sencera, amb una alçada màxima de les parets d'entre 7 i 8 metres damunt de l'enderroc. L'Ajuntament el va adquirir per consolidar-lo i recuperar part del patrimoni. Des del tossal, de 132 metres, es pot veure una bonica panoràmica del poble i voltants.

L'església parroquial és petita i està dedicada al patró de la localitat, Sant Jaume. A l'entrada del poble, hi ha els rentadors municipals, restaurats recentment. Us recomanem que us hi atureu i us assegueu en alguna de les taules de l'entorn. El poble té una ubicació privilegiada: és a prop de Valls, però també de Tarragona i de l'Estació del Camp,per on circulen els trens d’alta velocitat.