Després d'aquests mesos d'aturada forçada, torna la Plana de Secà i ho fa amb una proposta molt atractiva per a aquest juliol.
La Plana de Secà de l’Alt Camp, conjuntament amb la DO Tarragona i la col·laboració de Tast Alt Camp, organitza deu tastos gratuïts en diversos cellers de la zona. Les degustacions tindran lloc tots els divendres de juliol i s’hi podrà accedir a través d’un sorteig organitzat des del compte d’Instagram @altcampplana.
Gastronomia i enoturisme
Nota de l’organització:
Programa especial Gran Festa de la Calçotada 2021
La Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament i l'Associació de Restauradors de Valls són els impulsors de la jornada gastronòmica dedicada a les faves, que vol posar en valor la cuina d'aquest llegum típic, les seves propietats i la varietat de plats i receptes que giren al seu voltant. La tercera edició de la Favatada Popular tindrà lloc el dissabte dia 10 d'abril i tothom que ho desitgi podrà degustar un plat de faves a la catalana a un preu popular de 3,5€.
Tornen les Terrasses Musicals al Pla de Santa Maria. Aquesta oferta va néixer l’estiu passat amb la finalitat d’oferir una programació cultural al poble i evitar que la gent s’hagués de desplaçar i, al mateix, donar suport a la restauració del municipi. La iniciativa va ser tot un èxit i per això s’ha decidit repetir-la enguany. L’Ajuntament finança les actuacions i cada establiment fa una proposta de sopar, que comptarà amb l’acompanyament musical.
L'empresa de guiatges Camins Km0 ha preparat per als propers caps de setmana uns maridatges amb visites guiades a partir de 8€.
Es faran 4 visites guiades per apropar-vos el patrimoni, el paisatge i la història de l'Alt Camp. Aniran acompanyades de 4 maridatges de vins escollits per 4 cellers amics, que obriran les portes de casa seva al capvespre per explicar-vos detalls del món del vi en una època tan especial: La verema, fruit d'un any d'esforç i il·lusió.
Hora: 19.00h
Durada: 1h i 30 minuts
El municipi d'Aiguamúrcia celebrarà els propers 30, 31 d'octubre i 1 de novembre un festival vinculat al final de la verema, on hi haurà tastos, maridatges, concerts, tallers amb activitats per a infants, visites guiades i activitats d'enoturisme, etc.
El diumenge 23 de gener, Valls acollirà la Gran Festa de la Calçotada, una diada festiva, popular i promocional entorn del calçot que impregna els carrers i places de Valls d’un marcat tipisme i bullícia. La jornada comptarà amb un variat programa d’actes tradicionals, festius i concursos relacionats amb el calçot: cercaviles, demostracions de coure calçots a la graella, concursos de cultivadors de calçots, d’elaboració de salsa de la calçotada i de menjar calçots, i degustacions.
L'Ajuntament de Valls i el Comú d'Andorra la Vella organitzen, el proper diumenge 20 de març, una gran Escudellada Popular a la capital de l'Alt Camp. L'activitat, que coincideix amb els cinquanta-cinc anys de l’agermanament de les dues ciutats, forma part dels actes d’intercanvi de tradicions que les dues poblacions mantenen des de 1967.
El proper dissabte 9 d’abril de 12:00 a 14:30h al Pati es durà a terme la 4a Favatada popular de Valls que enguany, sota el lema 'De l'hort al plat', els restaurants de la capital de l'Alt Camp compartiran protagonisme amb els agricultors i agricultores, amb l'objectiu de posar en valor aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat de plats i receptes que giren al seu voltant.
Sabors de Valls és un itinerari gastronòmic que convida vallencs i visitants a descobrir els sabors més autèntics de la ciutat.
Llonganissa, salsa de calçots, postres típiques, vins, vermut o fruita seca són alguns dels productes que podran tastar tots els que s’apuntin a la nova proposta turística.
Es tracta d’una experiència gastronòmica i sensorial ideal per fer amb amics o en família i que pretén afavorir el consum de productes locals. Així, els establiments adherits a la ruta ofereixen productes d’elaboració pròpia i productes de proximitat.
Pàgines
- 1
- 2
- 3
- 4
- siguiente ›
- última »