JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Gran Escudellada Popular a Valls

Gastronomia i enoturisme -
 • Calendari: 20/3/2022 13:00h
 • Localització: Valls

  L'Ajuntament de Valls i el Comú d'Andorra la Vella organitzen, el proper diumenge 20 de març, una gran Escudellada Popular a la capital de l'Alt Camp. L'activitat, que coincideix amb els cinquanta-cinc anys de l’agermanament de les dues ciutats, forma part dels actes d’intercanvi de tradicions que les dues poblacions mantenen des de 1967.

  La festa gastronòmica tindrà lloc a la plaça de l'Oli a la una del migdia i l'organitza la Confraria d'Escudellaires d'Andorra la Vella. Els tiquets per a l’escudellada, al preu de 7 euros, es poden adquirir de forma anticipada, a partir d’aquest dijous 3 de març, a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme, ubicada al carrer de la Cort, o el dia 20 de març mateix, a partir de les dotze del migdia, a la plaça de l'Oli. La compra del tiquet inclou la degustació d’escudella, un plat de ceràmica commemoratiu de l'agermanament, una cullera de fusta, pa i vi. 

  Més informació i reserves: turisme@valls.cat / 977 612 530

  Notícies relacionades

  La marca turística La Ruta del Cister, que...
  Món Casteller, el Museu Casteller de Catalunya...
  La intervenció consistirà en la restauració...