JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Vitis Aiguamúrcia 2021

Gastronomia i enoturisme -
 • Calendari: 30/10/2021 8:30h - 1/11/2021 21:30h
 • Localització: Aiguamúrcia

  El municipi d'Aiguamúrcia celebrarà els propers 30, 31 d'octubre i 1 de novembre un festival vinculat al final de la verema, on hi haurà tastos, maridatges, concerts, tallers amb activitats per a infants, visites guiades i activitats d'enoturisme, etc.

  L'ajuntament d'Aiguamúrcia organitza aquest esdeveniment amb la col·laboració dels cellers, establiments de restauració i una vinoteca, tots del municipi. També comptarà amb l'ajuda de joves del poble. Amb aquesta iniciativa es pretén donar a conèixer la diversitat de cellers que hi ha a la vila així com de la cuina que fan els establiments de restauració.

  Tot i que la gran majoria d'actes se celebraran al poble de Santes Creus, també hi haurà visites i activitats als diferents cellers col·laboradors, així doncs, es podran visitar cellers a Les Pobles, el Pla de Manlleu i Les Ordes.

  Aquesta serà la primera edició, però es planteja instaurar aquest esdeveniment i que sigui un referent enoturístic de la Costa Daurada.

   

  Més informació: www.aiguamurcia.altanet.org

   

  Notícies relacionades

  BENVINGUTS A PAGÈS “LA FESTA” L'1 i 2 de juny...