JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Tastos de vins i mercat de la Plana de Secà de l'Alt Camp

Gastronomia i enoturisme -
 • Calendari: 3/7/2020 10:15h - 31/7/2020 10:15h

  Després d'aquests mesos d'aturada forçada, torna la Plana de Secà i ho fa amb una proposta molt atractiva per a aquest juliol.
  La Plana de Secà de l’Alt Camp, conjuntament amb la DO Tarragona  i la col·laboració de Tast Alt Camp, organitza deu tastos gratuïts en diversos cellers de la zona. Les degustacions tindran lloc tots els divendres de juliol i s’hi podrà accedir a través d’un sorteig organitzat des del compte d’Instagram @altcampplana.

  D'altra banda, el dissabte 18 de juliol també tindrà lloc el primer Mercat de la Plana de Secà de l’Alt Camp a la localitat de Bràfim. El Mercat té com a objectiu difondre els productes ecològics i de proximitat que s’elaboren al territori a partir dels cultius tradicionals. Al Mercat es podrà gaudir d’un espai gastronòmic i de degustació de vins i cerveses i també inclourà xerrades, música en directe i un espectacle de tarda per als més petits.


  Més informació: 659 079 769 / 670 435 625