JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Terrasses musicals al Pla de Santa Maria

Gastronomia i enoturisme -
 • Calendari: 26/6/2021 21:00h - 28/8/2021 9:00h
 • Localització: El Pla de Santa Maria

  Tornen les Terrasses Musicals al Pla de Santa Maria. Aquesta oferta va néixer l’estiu passat amb la finalitat d’oferir una programació cultural al poble i evitar que la gent s’hagués de desplaçar i, al mateix, donar suport a la restauració del municipi. La iniciativa va ser tot un èxit i per això s’ha decidit repetir-la enguany. L’Ajuntament finança les actuacions i cada establiment fa una proposta de sopar, que comptarà amb l’acompanyament musical.

  La primera actuació, amb el grup Blark Duet, tindrà lloc el dissabte 26 de juny al Bar La Placeta, i se’n farà una cada cap de setmana fins al dia 28 d’agost. La resta d’actuacions aniran a càrrec de Marina Freixas, Maria Jacobs, La Tieta Clara, Mariona Escoda, Elena Volpini, Bàrbara Flores & Ernest Bertran i Domi. Els locals que les acolliran seran, respectivament, el Bar de la Piscina, la Masia del Pla, el cafè El Sindicat, la cafeteria L’Esplanada, la cafeteria El Punt, el Bar Zurita i el Restaurant Parc La Fàbrica.

   

  Més informació:  www.elpladesantamaria.cat

   

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...