JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

La Gran Festa de la Calçotada, edició especial

Gastronomia i enoturisme -
 • Calendari: 31/1/2021 9:00h - 17:00h
 • Localització: Valls

  Nota de l’organització:

  Programa especial Gran Festa de la Calçotada 2021

  Es farà la presentació oficial de la temporada amb entrevistes per part de tots els sectors implicats en la calçotada. El programa s'emetrà en directe aquest diumenge, 31 de gener, i es podrà seguir pel canal de Youtub de la Cambra de Comerç de Valls, de 10 a 12 hores.

  Aquest any, degut a les mesures sanitàries a causa de la Covid-19, s'han anul·lat tots els actes públics i privats de la Gran Festa.  Això no obstant, es farà una versió especial de la Gran Festa en un programa informatiu i divulgatiu de la Calçotada amb entrevistes per part de tots els sectors implicats en la calçotada. Aquest programa, de dues hores de durada, serà retransmès en "streaming", el diumenge 31 de gener de 10 a 12 hores.

  A partir de les 10h del matí, del diumenge 31 de gener, i en directe des de la Cambra de Comerç de Valls, es farà la presentació oficial de la temporada de la calçotada 2021, amb la participació d'organitzadors i col·laboradors de la Gran Festa de la Calçotada. 

  El programa, presentat i dirigit pels periodistes Quico Domènech i David Prats, abordarà les condicions de la nova temporada del calçot, amb tota la informació de seguretat i consum, per mantenir viva la menjada més important del nostre país amb totes les garanties gastronòmiques i sanitàries.

  Serà una retransmissió en directe i conjunta pel canal de Youtube de la Cambra de Comerç de Valls i per HIT 103. Aquest acte està organitzat per la Cambra de Comerç de Valls, amb el suport de l'Ajuntament de Valls i Salses i Fruits S&P, com a patrocinador oficial. HIT 103 és emissora col·laboradora. 

  Valls ciutat d’origen de la calçotada.

   

  Més informació: https://cambravalls.com/calcotada-la-festa/programa-especial-gran-festa-de-la-calcotada-2021/

  Documents associats: 

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...