JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Territori Tast km0

03/06/2022

Territori Tast km0

Camins km0 han preparat diverses experiències per descobrir els productes de la plana de secà de l’Alt Camp, conjuntament amb el DARP i Turisme Altcamp i els productors de Tastaltcamp. 

4 i 11 de juny: Temps de cireres – Vila-rodona

Et ve de gust passejar per un camp de cireres ecològic, collir-les i menjar-te-les directament de l’arbre?. T’explicarem històries i curiositats relacionades amb aquest conreu i farem un tomb pel nucli antic de Vilarodona. Els que vulguin més, poden fer un menú degustació al restaurant @llepol

  • Lloc: Vila-rodona – Alt Camp.

18 Juny – Dels castells medievals a l’oli i el vi -Rodonyà (capvespre)

Des del magatzem d’oli medieval del Castell de Rodonyà, ens arribarem a Estol Verd , una producció familiar amb vocació ecològica. Us descobrirem aquesta vila eclèctica, i el trull d’oli del poble que conserva tota la maquinària. Una mirada al passat amb els peus en el futur.

  • Lloc: Rodonyà – Alt Camp.

19 Juny: cava i modernisme – Montferri

L’arquitecte Josep Mª Jujol va erigir el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat a Montferri. Per què?. Com? T’ho expliquem tot, i per acabar descobrireu Cava Vives Ambròs, amb cinc generacions dedicades al món del vi. Avui l’Enric i l’Aïda acumulen experiència i premis.

  • Lloc: Montferri – Alt Camp

2 Juliol – Això tan bo està fet de garrofa? – Valls

Visitarem el nucli antic de Valls, i podreu entrar a la Sala Noucentista de la 1ª Societat Agrícola de Catalunya: la de Valls. Façanes modernistes, noucentistes, places i mercats…què més? Doncs un tastet: la productora local La Garrofina ens farà un tast de productes ecològics fets amb garrofa, que us deixaran al·lucinats. I també ametlles,avellanes i vi de la cooperativa agrícola !!

  • Lloc: Valls – Alt Camp.

9 Juliol – Palaus i mel a una vila renaixentista – Alcover (matí)

Sabeu què a la vila d’Alcover es van trobar els millors arquitectes de tota Catalunya a l’època renaixentista? Van deixar la seva emprempta amb palauets i edificis dispersos per la vila. I la mel? Doncs la podreu tastar a l’obrador d’en Joan Mª, un apicultor que té passió per les abelles. I també fa licor d’hidromel, cervesa de mel, pròpolis, cera, ….a la Casa de la Mel.

  • Lloc: Alcover – Alt Camp.

9 Juliol – L’aigua de l’Alt Camp arriba a Tarraco – Bellavista (capvespre)

El celler ecològic i bio dinàmic Dasca Vives està a tocar del torrent de la Fonollosa, un corrent d’aigua que va apagar la set de la Tarraco romana. Al capvespre passejarem entre camps de vinya, ametllers i oliveres en una ruta circular que ens portarà a Bellavista. En acabar un tastet a la fresca de vins ecològics i pa amb oli.

  • LLoc : Celler Dasca Vives – Bellavista

23 Juliol – Masmolets ara fa 2000 anys (capvespre)

Masmolets ha vist passar ibers, romans, senyors feudals i burgesos. La seva producció és la de la plana de secà de l’Alt Camp: oli, cereal i vi  des de fa més de 2000 anys. Patrimoni, paisatge agrícola i enoturisme. L’Elisa de Celler Mas Bella us obrirà les portes del celler familiar en caure la tarda per fer un tast dels seus vins.

  • Lloc: Masmolets – Alt Camp.

16 Juliol – Ibers, castlans i cooperativisme – Nulles (capvespre)

Quina relació poden tenir el poble iber, els pobladors de la Catalunya Nova, i el moviment cooperativista de principis de segle?. El món del vi ha marcat aquesta comarca des de fa més de 2300 anys. Avui Caves Magrinyà Calaf us convida a tastar un cava molt especial. I si voleu més, soparet a la fresca al Coll de Nulles.

Més informació:https://caminskm0.com/activitats/promocions-de-temporada/

Notícies relacionades

VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL...
Valls ha estat enguany la primera localitat en...