JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

La Casa Vermouth Padró de Bràfim, una de les dues millors visites d’enoturisme a Catalunya

04/08/2022

La Casa Vermouth Padró de Bràfim, una de les dues millors visites d’enoturisme a Catalunya

Padró i Família ha rebut una menció especial en la primera edició dels Premis Vinari d'Enoturisme a la categoria de la Millor Visita Enoturística i Experiència de Tasts de Vins per la visita guiada a la Casa Vermouth Padró.

Aquest nou certamen organitzat per Vadevi té per objectiu valorar les experiències enoturístiques que permeten conèixer el context social, cultural i natural on neixen els vins que han seduït els consumidors. L'organització del concurs el defineix com un "viatge de retorn" que en el cas de la Casa Vermouth Padró permet endinsar-se en una experiència sensorial per entendre tot el procés d'elaboració del vermut. Aquesta visita fa un recorregut per la història d'aquesta bodega centenària i per tots els ingredients que conformen el vermut i s'acaba amb un tast guiat. 

T’agradaria fer “vermuturisme” i gaudir de l’experiència? Reserva la teva visita guiada a www.vermouthpadro.com/visites o Regala l’experiència a qui tu vulguis a www.vermouthpadro.com/botiga.

D'altra banda, a la vuitena edició dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans, Padró i Família ha estat guardonada amb dues noves medalles.  Aquestes distincions sumen 19 medalles pel celler de Bràfim al certamen, que ara té tots els seus vermuts Myrrha i Padró & Co. guardonats amb almenys un Premi Vinari. 

Els Premis Vinari dels vermuts van néixer al 2015 amb l'objectiu de donar a conèixer i prestigiar la producció d'aquesta beguda a Catalunya on la tradició d'elaborar i de fer el vermut està tan arrelada. Els vermuts presentats a concurs són valorats en un tast a cegues per un jurat professional format per enòlegs, sommeliers i periodistes especialitzats que es van reunir el passat 16 de maig a la Casa Navàs de Reus. A més, des de l'any passat els vermuts també es valoren en concursos populars que enguany s'han celebrat a les localitats de Cambrils, Terrassa i Palamós. De la suma dels resultats del tast popular i del dels experts en surten els guanyadors que es van donar a conèixer el dia 1 de juliol en un acte a Vermuts Rofes de Reus.

Notícies relacionades

Camins km0 organitza amb l'Albert Gavaldà,...
L’Associació Terres del Gaià publica la guia...
Els dies 24 i 25 de setembre i també el primer...