JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Experiències Rurals

Experiències Rurals som el Marc i la Mireia i junts hem criat i educat el nostre cavall Chartreuse. Amb molt d’amor i paciència hem creat un vincle molt especial amb el nostre cavall. El Chartreuse és un cavall molt especial i sensible, amb ell gaudim de totes les rutes i passejades, la confiança i tranquil·litat que ens transmet ens fan emocionar. Per aquest motiu vam tenir la necessitat de poder compartir aquesta experiència.

A més, som uns apassionats de la cultura i les tradicions del nostre territori. Ens fa molt felices saber que vivim en un gran petit país amb una gastronomia i productes envejables. El clima, els paisatges i la història que envolta el Camp de Tarragona ens té enamorats i ens vam veure també amb l’obligació d’explicar i compartir totes aquestes riqueses.

Oferim un gran ventall d'activitats tant per a famílies, empreses o grups en general:

Ruta dels Tanins: Puja al carro i apreneu a comunicar-vos i guiar els cavalls. De la ma dels nostres guies descobrireu com era la vida en una granja del s III aC. Agafeu les regnes d'aquesta aventura única a Catalunya!

Passejada entre vinyes i tast de vins: Apreneu a conduir un carro entre vinyes i gaudiu en plena natura d'una degustació de tres vins i un cava Adernats acompanyats amb productes de proximitat (pa artesà, tast d'oli i avellanes).

Pack Experiència Adernats: Ruta en carro + Visita guiada a la Catedral del Vi de Nulles + Tast de vins
Passejada en carro i cavall per Nulles i visita guiada al celler modernista de Cèsar Martinell. Acabarem amb un tast al celler de vins i caves acompanyats de productes km 0.

Experiència Daurada: Quan la llum estigui en la seva hora daurada gaudiu d’una passejada en carro i cavall a la vora de les vinyes. Un recorregut per paisatges màgics que ens retorna als orígens. Acaba aquesta gran experiència amb un sopar en restaurants de proximitat sinònim de cuina i tradició.

Caminades a pas de cavall: Els més menuts pujaran al carro mentre que els adults gaudeixen d'una caminada guiada per l’entorn de Nulles. Els adults també podreu pujar al carro per torns en aquesta excursió tan especial!

Celebra el teu aniversari amb nosaltres: Voleu celebrar el vostre aniversari d’una manera única? Pugeu-vos al carro per gaudir entre amics i família d’un dia molt especial. Disfressarem la persona homenatjada de amb el vestit de traginer i us farem gaudir d’un dia inoblidable.

Per als més petits celebració d’aniversaris trimestrals infantils on us hem preparat proves didàctiques i divertides en les diferents parades del recorregut i un esmorzar/berenar tot de productes km 0 per sorprendre als petits gourmet.

Voleu fer una sorpresa a algú molt proper? Us preparem una experiència a mida de tot el dia i fins i tot fent nit a diferents masos perquè gaudiu dels paissatges de l’Alt Camp. La Ruta del Císter, gimkanes per adults, visites a cellers i tastos d’oli, visites culturals i experiències gastronòmiques… Rutes a mida adaptades al vostre gust i pressupost!

Adreça: C/ de la Font, 15 (43887 - Nulles)

Telèfon: 625 32 48 69

E-mail: info@experienciesrurals.com

Web: http://www.experienciesrurals.com

Horaris: Visites concertades

 

Notícies relacionades

La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...