JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Viu i riu l'Alt Camp 2022

21/06/2022 Actualitat

Viu i riu l'Alt Camp 2022

VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL TURISME DE PROXIMITAT PER AQUEST ESTIU 2022

Aquesta iniciativa liderada pel Servei Comarcal de turisme pretén captar el turisme de proximitat, del Camp de Tarragona i ha començat el 21 de juny coincidint amb l'inici de l'estiu metereològic

Seguint amb les iniciatives de promoció de l’Alt Camp com a destinació turística el Servei Comarcal de l’Alt Camp juntament amb els municipis de la comarca, pretén ser la destinació de proximitat d’aquest estiu.

Aquest estiu volem continuar sent una de les destinacions d'interior del Camp de Tarragona i la zona de costa de la seva influència. I és a aquest perfil de possible visitant que va adreçada aquesta campanya.

Amb un aire fresc i desenfadat es vol seduir a famílies per a que vinguin a conèixer tot el que la comarca de l’Alt Camp ofereix aquest estiu. Donant a conèixer uns espais naturals, camins i rutes, museus i espais visitables, allotjaments i restaurants on ni les aglomeracions ni les activitats de masses hi tenen cabuda.

Aquesta campanya consisteix en la presentació d’un nou vídeo promocional des de la perspectiva dels infants, aquest vídeo ha estat elaborat pel fotògraf i videògraf vallenc Carles Cubos i tots els infants que hi apareixen són de diversos pobles de la comarca. De moment es presenta la versió curta de vint i cinc segons, quedant pendent de la presentació del vídeo de 2 minuts per a més endavant.

Aquest vídeo promocional es penjarà a les xarxes de @turismealtcamp i s’emetrà des del 22 de juny fins a finals d'agost, en versió llarga i curta, per la televisió tac12.

Per a reforçar aquesta campanya també s’ha fet una falca de ràdio, que va en sintonia amb el vídeo, mantenint el fil conductor, la música i els mateixos infants que s’emetrà en el mateix període a Hit103, una emissora que s’escolta a tot el Camp de Tarragona.

També s'han contractat publicitat als següents mitjans:
  • Revista Turisme Catalunya - reportatge de 6 pàgines a l'edició que surt aquesta setmana i que és per aquest mes de juny. (aquesta revista es reparteix a totes les oficines de turisme de Catalunya entre d'altres.)
  • Especial de turisme estiu 2022 del diari el Punt - Avui, que va sortir ahir- amb una de les 30 i pico rutes a l'Alt Camp.
  • A la revista Costa Daurada mgz - amb un reportatge de 6 pàgines (aquesta revista es reparteix a tots els allotjaments i càmpings de la Costa Daurada, durant tot l'estiu).
  • A l'especial de tardor del Diari Ara, també hi haurà un anunci + reportatge de la comarca.
 
Aquesta campanya la podem realitzar gràcies al retorn de l'import sobres estades i a una part del que paguen els ajuntaments amb el conveni en matèria de turisme que tenen signat amb el Consell Comarcal.

Per a més informació podeu contactar amb: turisme@altcamp.cat  

 

 

Notícies relacionades

BENVINGUTS A PAGÈS “LA FESTA” L'1 i 2 de juny...