JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Món Casteller - Museu Casteller de Catalunya estrena una nova visita guiada teatralitzada

07/03/2023

Món Casteller - Museu Casteller de Catalunya estrena una nova visita guiada teatralitzada

En Joanet, un casteller d'abans, conduirà la visita pel museu per descobrir-nos de manera divertida i amena anècdotes i vivències de la història dels castells. 

Món Casteller - Museu Casteller de Catalunya incorpora una nova proposta al seu programa d'activitats amb la visita guiada teatralitzada "Descobreix el món casteller d'en Joanet" que en aquest cas estarà adreçada molt especialment al públic familiar.  En concret, amb aquesta nova activitat guiada els assistents tindran l'oportunitat de fer un recorregut per la història dels castells i fer-ho amb un protagonista ben especial, en Joanet, un divertit casteller dels d'abans.

La visita està dissenyada per a pública familiar i molt especialment per a infants, en un viatge de descoberta, divertit i amè.  Així, en Joanet, net i fill de castellers,, ens acompanyarà en aquest viatge ple de vivències i anècdotes personals per descobrir-nos la història, els valors i els orígens del fet casteller. La visita arrenca de fet a la plaça del Blat, el Km0 del món casteller, precisament per conèixer els orígens de la tradició i com fa ja més de dos segles a Valls van néixer els castells.

Ja dins del Museu, el recorregut portarà al públic al llarg de tots els espais, inclosos els grans muntatges audiovisuals i immersius de l'exposició permanent, "el valor" i "la força" però també aturant-se en molts altres aspectes com són la vestimenta castellera i com ha evolucionat en el temps, la música, la tècnica, la rivalitat i tants i tants detalls que envolten la tradició. A més, els més petits podran interactuar durant la visita amb elements dels castells, com la faixa o el casc que es posa la canalla del pom de dalt, com també posar-se a prova a si mateix per veure si tenen l'equilibri suficient per pujar a un castell en el joc interactiu i audiovisual del Museu.

La nova visita teatralitzada s'incorpora al programa d'activitats permanents del Museu Casteller . La visita es podrà reserva a través del portal web del Museu Casteller, durarà 1 hora aproximadament i el preu serà de 3.30 euros més la visita (entrada gratuïta a nens de 0 a 11 anys, i tarifa reduïda de 4.40 euros a joves de 12 a 17 anys).  Consulteu la resta de descomptes a https://museucasteller.cat/entrades/

 

Horari:

del 15 de juny al 22 d'octubre:

de dimarts a diumenge de 10h a 19h.

Del 23 d'octubre al 14 de juny:

de dimarts a diumenge de 10h a 17h

Dilluns tancat

Dies de tancament: 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. 

 

Més informació: www.museucasteller.cat

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

Juga a la Peripècia de La Capona i ajuda l’Acor...