JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Concurs "XALA L'ALT CAMP"

07/03/2023

Concurs "XALA L'ALT CAMP"

La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta la seva darrera fase amb un concurs, organitzat pel Servei Comarcal de Turisme de l’Alt Camp amb la collaboració de Vilaniu Comunicació, que començarà el pròxim 14 de juny.

A partir d’aquesta data, les persones vinculades a la comarca que ho desitgin tindran l’oportunitat d’enregistrar, des del seu indret preferit de la comarca, un vídeo explicant la seva manera de gaudir de l’Alt Camp. Aquests vídeos s’afegiran als que van protagonitzar Aina Mallol, Pepa Plana i els Figa Flawas i que es van publicar durant els mesos de febrer i març al compte d'Instagram del Servei Comarcal de Turisme (@turismealtcamp).   

Les persones que participin al concurs caldrà que comparteixin el seu vídeo a les històries d’Instagram etiquetant els següents usuaris: @consellaltcamp i @turismealtcamp. També serà imprescindible incloure-hi l’etiqueta #XalalAltCamp.  La data límit per publicar el vídeo, que haurà de tenir una durada d’entre trenta i seixanta segons, serà el 15 de setembre i entre els participants se sortejaran vint exemplars del darrer LP del Figa Flawas, La calçotada. Els guanyadors s’anunciaran a partir del 15 de setembre. 

L’objectiu de la campanya “Xala l’Alt Camp” és que siguin els mateixos comarcans i  comarcanes, mitjançant els seus testimonis, els que donin a conèixer de primera mà tot el que pot oferir l’Alt Camp al visitant.  

Sota aquest text hi poden trobar el document amb les bases de participació.

Notícies relacionades

La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...
El Museu d’Alcover disposa d’un nou recurs...