JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Grup de consum La Bajoca

La Bajoca és una xarxa de grups de consum del Camp de Tarragona ubicats a Valls, Tarragona, La Canonja i Vila-seca, on es prima la elació directa entre productor i consumidor. L'objectiu és accedir a productes de proximitat respectuosos amb el medi natural i social, a pres assequibles i justos per als productors.

La venda de proximitat és la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia o bé com a resultat d'un procés d'elaboració o de transformació que els productors agraris fan en favor del consumidor o consumidora final, directament o mitjançant la intervenció d'una persona intermediària.

Productor: adhereix-t'hi, i utilitza el segell. L'adhesió a la venda de proximitat es realitza mitjançant la declaració única agrària, (DUN). La Bajoca compta amb diversos proveïdors adherits a la venda de proximitat.

Sòcies: per poder consumir a La Bajoca t'has de fer sòcia d'una de les entitats locals de cadascun dels muncipis mencionats. D'aquesta manera, podràs realitzar les comandes setmanals a través de la botiga per internet, i els dijous es recullen al Casal o Ateneu del municipi en qüestió.

Més informació: https://botiga.labajoca.cat/

Tríptic exterior

Tríptic interior

Notícies relacionades

La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...