JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Grup de consum La Bajoca

La Bajoca és una xarxa de grups de consum del Camp de Tarragona ubicats a Valls, Tarragona, La Canonja i Vila-seca, on es prima la elació directa entre productor i consumidor. L'objectiu és accedir a productes de proximitat respectuosos amb el medi natural i social, a pres assequibles i justos per als productors.

La venda de proximitat és la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia o bé com a resultat d'un procés d'elaboració o de transformació que els productors agraris fan en favor del consumidor o consumidora final, directament o mitjançant la intervenció d'una persona intermediària.

Productor: adhereix-t'hi, i utilitza el segell. L'adhesió a la venda de proximitat es realitza mitjançant la declaració única agrària, (DUN). La Bajoca compta amb diversos proveïdors adherits a la venda de proximitat.

Sòcies: per poder consumir a La Bajoca t'has de fer sòcia d'una de les entitats locals de cadascun dels muncipis mencionats. D'aquesta manera, podràs realitzar les comandes setmanals a través de la botiga per internet, i els dijous es recullen al Casal o Ateneu del municipi en qüestió.

Més informació: https://botiga.labajoca.cat/

Tríptic exterior

Tríptic interior

Notícies relacionades

La marca turística La Ruta del Cister, que...
Món Casteller, el Museu Casteller de Catalunya...
La intervenció consistirà en la restauració...