JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

XIX Cicle de Conferències de l’Arxiu de Santes Creus

Altres activitats -
 • Calendari: 5/6/2021 9:15h - 9/10/2021 9:15h
 • Localització: Santes Creus

  L’Arxiu Bibliogràfic de Santes Creus ha organitzat una nova edició _la dinovena_ del Cicle de Conferències, que es desenvoluparà entre els mesos de juny, juliol, setembre i octubre.

  La primera de les conferències es farà el dissabte 5 de juny, a les cinc de la tarda, al dormitori del Reial Monestir de Santes Creus. La conferència porta el títol de La granja de Doldellops al segle XVII: un domini de Poblet a Valls, i anirà a càrrec de Miquel París Domingo, graduat en humanitats.

  El dia 3 de juliol, la graduada i màster en Història de l’Art Marta Segarra Calderer parlarà de Re-conèixer el monestir de Santes Creus. A finals d’estiu, concretament el 18 de setembre, l’historiador i arqueòleg Josep M. Vila Carabasa parlarà sobre El recinte medieval de Conesa. Gènesi i evolució d’un domini de Santes Creus durant l’edat mitjana.

  Per finalitzar, el dia 9 d’octubre, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni, Anna Castellano-Tresserra, conservadora del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Barcelona), parlarà sobre El poder de dues reines a través dels testimonis dels seus panteons: Blanca d’Anjou (Monestir de Santes Creus) i Elisenda de Montcada (Monestir de Santa Maria de Pedralbes).

  Més informació: https://usuaris.tinet.cat/absc/catala/activitats/conferencies21.html

   

  Notícies relacionades

  Després d’un 2020 en què no es van poder portar...