JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Workshop de producció musical i DJ a l'EMMA

Música -
 • Calendari: 12/3/2022 18:30h
 • Localització: Alcover

  Monka (@monkadj) és un conegut productor musical i DJ del panorama musical , concretament de la música electrònica alternativa espanyola. Ha actuat en importants festivals com Vinya Rock, Pintor Rock, Festiuet o San San. En aquesta ocasió, en la seva vessant pedagògica, ensenyarà als assistents quin és el seu procés creatiu i les eines que utilitza tant per a la producció musical com per fer directes. L’acte comptarà amb la presentació de Pol Bertran, professor de DJ i producció musical a l’EMMA, i de l’alcoverenc, alumne de saxo i de producció musical Pau Banús com a artista convidat. Entre tots faran una demostració de com combinar la tecnologia amb els instruments acústics per a actuacions en directe. Serà el proper dissabte 12 de març a les 18.30 h a l’EMMA. L’assistència és oberta i gratuïta, però cal insciure-s’hi prèviament en línia.

  Més informació: https://emmalcover.cat/

  Insripcions a: https://djprod.emmalcover.cat/

  Notícies relacionades

  BENVINGUTS A PAGÈS “LA FESTA” L'1 i 2 de juny...