JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Visita guiada al Centre d'Interpretació Tèxtil de El Pla de Santa Maria

 • Calendari: 29/1/2023 11:00h

  El dia 29 de gener, a les onze del matí, les persones que ho desitgin podran gaudir d’una visita guiada gratuïta al Centre d’Interpretació Tèxtil (CIT) del Pla de Santa Maria. El Centre ocupa una de les naus de l’antiga fàbrica tèxtil, construïda el 1916-17 per l’empresa Martí, Llopart i Trenchs.


  Actualment, una part d’aquesta antiga fàbrica acull el Centre d’Interpretació i també el Museu Agrícola i de la Vida Rural, que el complementa i il·lustra les dues formes de vida al poble durant el segle XX. El Museu acull, entre d’altres, una exposició sobre la història del morter.


  Al Centre hi trobareu diverses màquines centenàries emprades per la indústria tèxtil (telers, ordidors i contínues) que, restaurades per un antic treballador de l'empresa, encara funcionen; també, informació detallada sobre la història de la Fàbrica i sobre el procés de fabricació de teixits, i una sala d’audiovisuals en què es poden veure materials il·lustratius.


  Cal reservar prèviament la visita al c.e. turismepla@gmail.com o al telèfon 977 630 006.