JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Primavera solidària a Figuerola del Camp

Altres activitats -
 • Calendari: 21/3/2022 9:30h - 26/6/2022 9:30h
 • Localització: Figuerola del Camp

  Aquest any, Figactiva’t amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figuerola, organitzarà unes jornades solidàries que es duran a terme des del 21 de març fins el 26 de juny, amb l’objectiu de recaptar fons per entitats locals i altres entitats que tinguin projectes en marxa i necessitin col·laboració per a dur-los a terme.

  El preu d’assistència a cada acte serà de 5€/persona/dia. Per poder assistir als actes es demana apuntar-se prèviament a https://forms.gle/qCJuKneoVTRAStu39.

  Aquest mes d’abril hi ha planejades les següents activitats:

  · Dissabte 09 d’abril: A les 09.00h a la Font del Portal: Caminada “Coneixem el terme amb els nous gegants: Aubablanc”. Passegem per la muntanya de Figuerola, descobrint punts com el que dona nom a un dels dos nous gegants del poble. Dificultat: Baixa/mitja. Acte destinat a: Grup de treball dels  gegants de Figuerola.

  · Diumenge 24 d’abril: Hora a concretar. Al Local de Joves: Presentació del llibre que forma part del volum VI de la col·lecció “El racó de les expressions”, EMBOLICAR LA TROCA. Autor: Josep Maria Calbet. Acte destinat a: FONS de presos i represaliats..

  · Dissabte 30 d’abril: A les 10.00h al Local de Joves: TALLER DE PINTURA + esmorzar per als assistents. A les 11.30h CONTA-CONTES: Yimulimuli i el drac i altres contes solidaris de la mà de Silvia Palazón. Acte destinat a: MANS UNIDES Figuerola.

  Més informació

  - telèfon 687 071 436 -c.e. figactivat@gmail.com

   

  Notícies relacionades

  El proper dissabte 21 de maig es durà a terme...
  La vuitena edició de la Music Valls Va de Vins...
  Vila-rodona torna a acollir activitats...