JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Presentació de l'obra "Andare a Zonzo" a Bellavista (Nulles)

Exposició -
 • Calendari: 23/9/2023 21:00h
 • Localització: Plaça de Bellavista

  El proper dissabte, 23 de setembre a les 21h, tindrà lloc la presentació de l'obra artística ‘Andare a Zonzo’ a la plaça de Bellavista (Nulles). Aquesta obra, que consta d'una escultura i d'un vídeo que l'acompanya, és una creació de l'artista Cristina Gavilan.

  Durant l'esdeveniment, que tindrà lloc al capvespre, l'alcalde de Nulles, Jordi Sànchez, acompanyarà a l'artista, qui compartirà amb els assistents la importància i el significat d'aquesta obra única per a la comunitat. L'escultura, que serà permanent i que s'ubicarà a la plaça, comptarà amb una placa que tindrà un codi QR que permetrà als visitants accedir al vídeo que, en realitat, representa l'obra final en tot el seu esplendor.

  L'acte de presentació culminarà amb la projecció del vídeo que acompanya l'escultura, transportant els assistents a un viatge artístic fascinant. Prèviament a la presentació, els assistents podran gaudir d'un sopar d'estiu a la plaça, creant un ambient acollidor i festiu que enriquirà, encara més, aquest esdeveniment cultural.

  ‘Andare a Zonzo’ Es tracta d’una obra que representa el cicle del nostre pas pel món i la seva empremta en el nostre camí. Mitjançant l'experiència de caminar, l'obra proposa un recorregut que evoca aquesta realitat, convertint l'acció de caminar en una pràctica artística amb una forma estètica particular.

  Cristina Gavilán Reconeguda artista amb una àmplia trajectòria en l'àmbit de l'escultura i les arts aplicades. Amb una formació en l'escola Massana i l'EADT, els seus treballs s'inspiren en el moviment artístic del Land Art, on el paisatge i l'obra es troben estretament vinculats. Aquesta corrent artística utilitza la naturalesa com a part integrant de l'obra i crea una interacció entre el lloc i l'obra mateixa. A més dels seus propis projectes, Gavilán realitza modelatge artístic d'animals per encàrrec i ha col·laborat amb biòlegs, museògrafs i dissenyadors en la creació de models, reconstruccions, rèpliques i restauracions.

  Per a més informació, podeu consultar el seu web: https://cristinagavilan.com

  Notícies relacionades

  La marca turística La Ruta del Cister, que...
  Món Casteller, el Museu Casteller de Catalunya...
  La intervenció consistirà en la restauració...