JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Paisatges. Estudi #1 Cia. Creamoviment (dansa primera infància) a Alcover

 • Calendari: 29/1/2023 11:30h
 • Localització: Convent de les Arts

  Dansa i música en directe en un espectacle participatiu per a famílies amb nadons (espectacle recomanat per a infants de 0 a 3 anys).

  Paisatges és una experiència artística en què, a partir de la dansa contemporània i la música interpretada en directe, l'espectador passa a formar part de la proposta. Un element senzill _la cinta de pintor_ genera moments d’enorme bellesa quan es troba amb l’univers infinit del nadó, meravellat per la novetat i convidat per les intèrprets a l’exploració i al joc.

  Dues ballarines i un pianista dibuixen amb el cos i la música paisatges abstractes, juganers, íntims, suggeridors… L'espai, el vestuari i la posada en escena s’inspiren en l’obra del pintor i escultor Pablo Palazuelo, i els participants que s’hi endinsen gaudeixen d’un espai que els permet ser observadors, però també descobrir-se ballant, jugant, construint i transformant l’espai.

  Entrades: www.conventarts.cat (general 6€ / carnet CA 4€).

   

  Notícies relacionades

  La marca turística La Ruta del Cister, que...
  Món Casteller, el Museu Casteller de Catalunya...
  La intervenció consistirà en la restauració...