JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Mercat de Nadal a Valls

Fira o mercat -
 • Calendari: 12/12/2020 9:00h - 13/12/2020 19:15h
 • Localització: Valls

  El dissabte 12 i el diumenge 13 de desembre Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal i Motius Nadalencs, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l'any a la capital de l'Alt Camp. Malauradament, a causa de la situació sanitària actual, enguany no es farà la Fira de Capons i Aviram i, per tant, no podrem reviure la tradició de veure els pollastres, els galls dindi, les oques o els capons, vius, al bell mig de la plaça del Blat. 

  En aquesta edició, el Mercat ocuparà més espai per poder garantir totes les mesures de seguretat. L'escenari principal, com sempre, serà el Pati i els carrers del voltant. Les paradetes ocuparan el centre de la ciutat: la plaça del Blat i els carrers de la Cort, Jaume Huguet i Jaume Mercadé i, com a novetat, també hi haurà una distància de dos metres entre expositors. Enguany també s'aposta pels informadors: persones voluntàries que informaran els visitants sobre les mesures que caldrà respectar atesa la situació sanitària del moment. 

  Al Mercat de Nadal de Valls hi trobareu una variadíssima oferta d'arbres, figures de pessebre, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals... i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d'any i Reis. Un mercat que tindrà per marc el centre de la ciutat de Valls i que farà irradiar tota la ciutat i la convertirà en un gran mercat extraordinari que transferirà molt d'ambient i animació als carrers, la qual cosa referma Valls com a ciutat comercial, de fires, festes promocionals i mercats. 

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...