JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

I Festival de Senderisme de les Muntanyes de Prades

Activitat esportiva -
 • Calendari: 22/10/2021 8:30h - 24/10/2021 22:30h
 • Localització: Muntanyes de Prades

  El cap de setmana del 22, 23 i 24 d'octubre arriba el primer Festival Senderista de les Muntanyes de Prades. És una proposta que neix per reivindicar aquest territori del nostre país, a cavall entre la Costa Daurada i les terres de Lleida, ple d'atractius naturals i paisatgístics avui en dia encara per descobrir.

  Es tracta de pobles petits, situats a pocs quilòmetres en línia recta de les principals poblacions del litoral i on regna la tranquil·litat. La contemplació dels seus carrers, de les seves places i dels paisatges que els envolten ens transporten, quasi sense voler, a èpoques pretèrites. Ens trobem davant d'un paradís per als amants del senderisme, gràcies a la xarxa de camins i senders que uneixen aquests indrets. A tot això cal afegir-hi un ric patrimoni històric i monumental, amb productes gastronòmics d'origen, i, és clar, amb l'atractiu afegit del seu patrimoni natural, format per muntanyes, avencs, coves, balmes, gorgs, petits rius i boscos impressionants.

  Les inscripcions per a cadascuna de les rutes o propostes es poden fer seguint les indicacions de cada operador, que trobareu al programa del Festival Senderista. En finalitzar les rutes, també podreu participar en una activitat complementària i un tast de productes agroalimentars del territori, inclosos en el preu de l'activitat.

   

  Més informació: www.festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat

  Notícies relacionades

  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de...
  VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL...
  El Reial Monestir de Santes Creus acollirà...