JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Cinema al Convent de les Arts - Terra de telers

Altres activitats -
 • Calendari: 27/3/2021 19:00h
 • Localització: Alcover

  Des del gener del 2020, les pel·lícules proposades per al Cicle Gaudí de Cinema Català, una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català, ocupen la tarda del darrer dissabte de mes i porten el cinema que es fa a Catalunya directament a Alcover. Gràcies a aquesta iniciativa, el públic pot gaudir cada mes d'una pel·lícula de producció catalana i d'estrena molt recent. En aquesta línia, el dissabte 27 de març, a les 19.00h, es projectarà Terra de telers, una pel·lícula del 2020 dirigida per Joan Frank Charasonnet. 

  La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova vida. És l'any 1923 i la família de la Julieta, com tantes altres, ha de fugir de la misèria del camp i s'estableix a Colònia. Però començar de nou en un nucli tancat no serà fàcil. Els records d'una infància feliç, marcats per la industrialització; l'ànima viva d'una nena que es converteix en dona; la duresa de la guerra civil, i la fi de la dictadura passaran per davant de l'espectador, que veurà passar davant seu més de seixanta anys i els camins que el destí ofereix als protagonistes. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l'únic lloc que ha conegut: la seva estimada colònia. 

  Terra de telers mostra un camí poètic basat en la vida de dues germanes i de tots els habitants d'una colònia industrial a la llera del Llobergat, a la Catalunya central.

  Més informació: www.conventarts.cat / 977 760 441

  Notícies relacionades

  VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL...
  Camins km0 han preparat diverses experiències...
  Valls ha estat enguany la primera localitat en...