JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Nova senyalització de camins al terme municipal de Mont-ral

04/08/2022

Nova senyalització de camins al terme municipal de Mont-ral

L'Ajuntament de Mont-ral acaba de col.locar quasi la totalitat de les darreres senyals de camins antics de ferradura que hi ha al seu municipi. S'han colocat al del Camí de Farena a La Bartra i al Camí de les Mines.

En mesos anteriors s'han senyalat tres camins mes: l'anomenat Camí de Prades que surt del Bosquet i arriba als Motllats, on es pot enllaçar en camins de Capafonts,

El Camí del Mas de Miró que surt de la part baixa del nucli de Mont-ral i porta a un diseminat de masos que estan per sota el Casc antic i per damunt del Glorieta. Es pot enllaçar amb el Camí d'Alcover a Mont-ral pel Glorieta.

I finalment el Cami Vell del Mas de Mateu, que surt de Farena i porta a dit Mas.

En total s'hauran senyalat amb pals verticals i banderoles uns 10 kms de Camins vells de ferradura i publics,  que ajudaran a assegurar als excursionistes les seves rutes per l'entorn del municipi. També serveix per donar constància del patrimoni municipal que representen aquests camins i la importància que te pel nostre municipi el seu manteniment i gaudi.

Aprofitem per recordar als aficionats a les motos de muntanya, la PROHIBICIÓ TOTAL de la circulació de dites motos en el medi natural i sobretot en aquest tipus de camins.