JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Mas Vidal

Al cor de la Serra del Montmell, que separa les comarques de l'Alt Camp i el Baix Penedès, es troba una finca que conté les dues masies que competeixen per ser l'emblema de les Bodegues Clos Montblanc: Mas Vidal i Masia Les Comes. En una extensa zona boscosa, les vinyes respiren aroma de pi blanc; divisen en la llunyania, des dels 700 metres d'alçada, el nivell del mar Mediterrani; escolten el profund silenci de l'entorn verge i són testimonis de la història ja que en aquesta serra també es troba un dels més grans i millor conservats conjunts monàstics cistercencs que podem visitar: el Monestir de Santes Creus, fundat l'any 1168.

L'atractiu de la primera candidata: Masia Les Comes, l'edificació de dalt, és l'elaboració artesanal i ecològica del vi INICI, l'estrella de les Bodegues Clos Montblanc.

La segona és Mas Vidal, l'edificació de baix, que ofereix la modernitat i l'elegància. Utilitzant la base de l'antiga masia hi ha una magnífica construcció de quatre habitacions dobles que resulta perfecta per aquelles persones que necessiten allunyar-se del soroll... Un lloc en el què quedarà contagiat del somni de qui el va projectar.

Adreça: 
Carretera TV-2441, S/N, 43815, Aiguamurcia
Telèfon: 
660 194 316
E-mail: 
reserva@mas-vidal.com
Codi postal: 
43815

Notícies relacionades

La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...