JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Visites guiades gratuïtes a La Ruta de la Capona

Visita guiada -
 • Calendari: 31/10/2021 11:00h
 • Localització: El Pla de Santa Maria

  Com cada darrer diumenge de mes, l'Ajuntament del Pla de Santa Maria ofereix la possibilitat de fer una visita guiada gratuïta a La Ruta de la Capona. Aquest mes d'octubre es portarà a terme el diumenge dia 31, a les onze del matí.

  El terme del Pla té una gran concentració de construccions de pedra seca, unes edificacions que desafien el pas del temps i que són testimoni d'una època passada. La pedra com a únic material per separar finques, per traçar camins, per proporcionar recer i aixopluc, per aprofitar l'aigua...

  La Ruta de la Capona permet descobrir un entorn, un passat i un patrimoni magnífic i sorprenent, i mostra al visitant l'art de la pedra i la bellesa de l'indret. Cal contemplar-ho tot: les construccions, les pedres, els detalls, els conreus, els colors, les formes i deixar-se seduir.

   

  Més informació i reserves: 977 63 00 06

   

  Notícies relacionades

  El municipi d'Aiguamúrcia celebrarà els propers...
  El cap de setmana del 22, 23 i 24 d'octubre...
  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de...