JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Visites guiades gratuïtes a la Ruta de la Capona

Visita guiada -
 • Calendari: 26/9/2021 11:00h
 • Localització: El Pla de Santa Maria

  Com cada darrer diumenge de mes, l'Ajuntament del Pla de Santa Maria ofereix la possibilitat de realitzar una visita guiada gratuïta per la Ruta de la Capona. Aquest mes de setembre es portarà a terme el diumenge dia 26 a les onze del matí.

  El terme del Pla té una gran concentració de construccions de pedra seca, edificacions que desafien el pas del temps, i que són el testimoni d'una època passada.

  La pedra com a únic material per separar finques, per traçar camins, per proporcionar recer, aixopluc, per aprofitar l'aigua... per fer el mínim amb el màxim. 

  La Ruta de la Capona permet descobrir un entorn, un passat i un patrimoni magnífic i sorprenent, mostrant al visitant l'art de la pedra i la bellesa de l'indret. Cal contemplar-ho tot: les construccions, les pedres, els detalls, les plantes, els conreus, els arbres, els colors, les formes, i deixar-se seduir.

  Més informació i reserves: turismepla@gmail.com / 977 630 006

  Places limitades. 

  Notícies relacionades

  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de...
  VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL...
  El Reial Monestir de Santes Creus acollirà...