JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Visita guiada "Enxaneta 360. Els castells com mai els has viscut"

Visita guiada -
 • Calendari: 9/4/2024 10:00h - 31/12/2024 17:00h
 • Localització: Museu Casteller (Valls)

  Enxaneta 360. Els castells com mai els has viscut és un projecte audiovisual i interactiu que permet viure en primera persona les sensacions, emocions i vertigen de l’última diada castellera de Santa Úrsula. Això és possible gràcies a unes ulleres de realitat virtual amb imatges en alta resolució gravades a 360 graus i també d’altres en format esteroscòpic (3D).

  El visitant pot gaudir d’aquesta experiència immersiva inèdita situant-se a la plaça del Blat i viatjant al 22 d’octubre de 2023, a la jornada castellera de Santa Úrsula de Valls, per tal de reviure els dos 4 de 9 sense folre descarregats per les dues colles vallenques.

  L’experiència et situa al bell mig de la plaça del Blat, però, a més, l’audiovisual dona l’opció al visitant de moure’s de manera interactiva per diversos punts de vista. D’aquesta manera, es podrà situar a tocar de la pinya, al balcó de la Casa de la Vila per veure la pujada a l’alçada dels castellers i castelleres de tronc o fins i tot enlairar-se per damunt del pom de dalt -a més de 12 metres d’altura- i sentir la sensación i el vertigen de l’enxaneta en el moment de fer l’aleta mentre, sota seu, la plaça esclata d’eufòria.

  Enxaneta 360 incorpora altres funcionalitats; així, de manera interactiva, l’usuari pot optar per sentir l’ambient de plaça: el remor de tensió previ a un castell, la música de gralla i l’esclat d’alegria i aplaudiments de la carregada i descarregada, i també pot seguir les retransmissions de la Xarxa+ · Tac12 i de RAC1, que s’han sumat també al projecte.

  Més informació: www.museucasteller.cat  

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...