JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Últim cicle d'activitats La Parra a Valls

Espectacle -
 • Calendari: 8/9/2021 - 29/9/2021
 • Localització: Valls

  La Parra, el conjunt d'activitats de petit format que es concentra al Pati de Sant Roc, arriva al seu final durant aquest mes de setembre. Està organitzat per l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV) amb la col·laboració de la Xarxa de Cultura de l'Ajuntament de Valls i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La temàtica de les activitats és molt variada: musical, teatral, de lletraferits, culturals, naturalistes, cinematogràfiques, històriques, i estan dirigides a tots els públics, tant per grans com per petits.

  Així doncs, per aquest mes de setembre s'han programat es següents activitats:

  - Dimecres 8: Concert amb Anna i Cristina, ens portaran temes nous i versions amb el piano de la Cristina Espanyol i la veu de l'Anna Pàmies per a començar aquest darrer mes de dimecres a La Parra.

  - Dimecres 15: El viatge de la pallassa Mofa, un clown excèntric per a adults en el què la pallassa  Mònica Bartolí reflexiona sobre l'actualitat a través de l'absurd i el subrealisme.

  - Dimecres 22: Colometa, una nova mirada teatral, íntima i propera, a aquest personatge literari que ha esdevingut un universal de la literatura catalana a càrrec de Marta Ruiz Bonet. 

  - Dimecres 29: La Parra en moviment!, tres històries que remouen consciències i que Dans PXL, amb Marta Arjona al capdavant, acompanyada per diversos dels seus protagonistes, ens transmetran a través de la videodansa Històries oblidades, Quan tot desapareix i Una vida mejor.

  Totes les sessions començaran a les vuit del vespre.

  L'entrada és gratuïta i cal reservar-la trucant al telèfon 977 600 660.

   

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...