JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Territori Ecològic

Visita guiada -
 • Calendari: 15/5/2021 11:00h - 19/6/2021 11:00h
 • Localització: Alt Camp

  Tornen les visites guiades interpretatives del paisatge agrícola amb "Territori Ecològic"

  Es tracta d'una campanya de promoció del paisatge agrícola de l'Alt Camp mitjançant els productes de la terra, aquest cop se centren en la producció ecològica. I que donen continuïtat a les organitzades aquest estiu sota el nom de Territori Cooperatiu i les que es volien fer al novembre de Territori Oleum. 

  L'Oficina Comarcal del DARPA i el Consell Comarcal de l'Alt Camp, continuen la seva col·laboració per a donar a conèixer els productes agroalimentaris de la comarca i el paisatge on s'elaboren aquests productes.

  Després de l'èxit de les visites guiades interpretatives fetes l'estiu del 2020 sota el paraigües Territori Cooperatiu, on es visitaven els municipis i les cooperatives encara actives de l'Alt Camp, ara les descobertes de paisatge se centraran en la producció ecològica. Del 15 de maig al 19 de juny, s'han programat les visites següents:

  - 15 de maig a Vila-rodona: Les arrels del camp, visita al Columbari romà i Celler Modernista. -  IberAPT.

  - 22 de maig a Bràfim: Entre ametllers i oliveres menyes, visita als camps de Fruits del Gaià i Cal Garriga. -  Camins Km0.

   - 29 de maig a Bellavista: Agricultura eco en estat pur, visita als camps del Celler Dasca Vives. - Camins Km0.

  - 5 de juny a Vila-rodona: Fruiturisme entre cirerers, visita als camps de cirerers de l'Albert Miquel i l'obrador de Llèpol.cat. - Camins Km0.

  - 13 de juny a Montferri: Jujol i mel, visita al Santuari de Montserrat i l'obrador de Mel Entreflors. - Camins Km0.

  - 19 de juny a Rodonyà: Patrimoni, tradició i vi, visita al Celler Estol Verd i Trull antic d'oli municipal. - Camins Km 0.

   

  Totes les visites estan programades per ser realitzades a les 10.30h del matí de cada dissabte i inclouen un tast final. El preu es de 10€ per als adults i 3€ als infants entre 6 i 12 anys. 

  Les reserves i els pagaments:

  - Visites a càrrec de Camins Km0: info@caminskm0.com o bé al 669 580 598

  - Visites a càrrec d'IberAPT: contacte@iberapt.com o bé al 659 111 081

   

  Les visites són amb aforament limitat i complint totes les mesures de seguretat que marquen els protocols i les autoritats competents. En cas de més restriccions l'organització podrà anul·lar o modificar dates i horaris de visites. 

  Col·laboren: Celler Cooperatiu de Vila-rodona, Castell d'Or, Ajuntament de Vila-rodona, Estol Verd, Ajuntament de Rodonyà, Cal Garriga, Fruits del Gaià, Celler Dasca Vives, Mel Entreflors, Albert Miquel, Llèpol i Ajuntament de Montferri. 

   

  Més informació: turisme@altcamp.cat

  Notícies relacionades

  Després d’un 2020 en què no es van poder portar...