JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Terrasses musicals als bars del Pla de Santa Maria

Espectacle -
 • Calendari: 1/8/2020 - 5/9/2020
 • Localització: El Pla de Santa Maria

  Des del 4 de juliol i fins el 5 de setembre, cada dissabte al vespre hi ha una actuació en una de les terrasses dels bars del Pla de Santa Maria. Aquests concerts són oberts i gratuïts però cal reservar plaça trucant a l’establiment corresponent ja que l’aforament és limitat.

  El dissabte 8 d’agost, el músic de Constantí, Domi Garcia, actuarà a la cafeteria El Punt, a la Réria. El 22 d’agost serà el torn del guitarrista planenc Jordi Adserà amb la cantant Isabel del Mar, a L’Esplanada. La llista es tanca amb la cantautora vallenca Susannes, que tocarà a La Placeta el 29 d’agost.

  L’Ajuntament organitza un cicle música amb la voluntat d’ajudar els establiments que han hagut de tancar durant el confinament i així tractar de dinamitzar l’activitat cultural.

  Més informació: http://www.elpladesantamaria.cat/ / 977 63 00 06

   

  Notícies relacionades

  BENVINGUTS A PAGÈS “LA FESTA” L'1 i 2 de juny...