JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Tarraco Viva a Vila-rodona

Espectacle -
 • Calendari: 12/10/2020 - 17/10/2020
 • Localització: Vila-rodona

  De l’11 al 18 d’octubre torna Tarraco Viva, el festival cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica de l'època romana.

  En aquesta ocasió, podrem gaudir del festival a casa nostra, ja que a Vila-rodona s’hi realitzen diferents actes del 12 al 17 d’octubre.

  El dilluns 12 d’octubre a les 12.30h al Columbari romà, arriba Carpe Diem, una comèdia contagiosa i mortalment divertida que tracta sobre un sopar entre la vida i la mort.

  El dimecres 14  a les 19.00h al cinema del casal es portarà a terme la xerrada “In rusticam romanam linguam”, que tracta de com el llatí va derivar cap al català. Aquesta, anirà a càrrec de Pere Navarro Gómez, Doctor en Filologia Catalana per la URV.

  Finalment, dissabte 17 d’octubre a les 17.00h i a les 18.30h hi haurà visites comentades al Columbari romà, a càrrec d’IBER, Patrimoni, Cultura i Turisme.

   

  Tots els actes seran amb inscripció prèvia presencial al l’Ajuntament de Vila-rodona.