JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Suu

Música -
 • Calendari: 26/6/2021 19:00h
 • Localització: Alcover - Convent de les Arts

  El dissabte 26 de juny a les set de la tarda arriba el concert de la Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Durant el 2020 ha sabut demostrar la seva versatilitat adaptant-se a les noves circumstàncies sanitàries i socials i ha estat capaç d’oferir formats i repertoris especials que l’han convertida en una de les artistes que més han tocat en plena crisi del coronavirus.

  Després d’un trepidant 2020, en què ha publicat el seu disc Ventura, produït pel músic Carlos Sadness, i ha protagonitzat la cançó de l’estiu de TV3, Suu emprèn el 2021 amb més força que mai trepitjant els escenaris dels festivals i recintes més rellevants de Catalunya i de l’Estat espanyol.

   

  Més informació: http://conventarts.cat/

   

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  La campanya Pinta l’Alt Camp, de difusió del...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...