JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Sant Antim a Figuerola del Camp

Celebració -
 • Calendari: 14/5/2021 8:45h - 16/5/2021 22:45h
 • Localització: Figuerola del Camp

  El cap de setmana del 14, 15 i 16 de maig, Figuerola del Camp celebrarà la Festa Major de Sant Antim, i ho farà amb actes per a petits i grans i sempre respectant les mesures sanitàries del moment.

  El divendres dia 14 de maig es donarà el tret de sortida a la festa amb la presentació del llibre 20 excursions a peu pel voltant del Camp de Tarragona, a les set de la tarda a la Sala de la Cooperativa.

  El dissabte dia 15, a les dotze del migdia, se celebrarà l’eucaristia en honor a sant Antim a l’Església de Sant Jaume. Seguidament, a la una del migdia, vermut musical amb la col·laboració del Grup de Joves de Figuerola. I a la tarda, concretament a les set, es representarà l’obra de teatre Consultes i trobades al CAP, amb Joan Garrido i Neus Garcia.

   

  L’endemà, diumenge dia 16, des de les onze del matí i fins a la una del migdia, hi haurà la possibilitat de visitar gratuïtament el Museu Municipal i els museus de la Fundació Privada Catalana per a l’Arqueologia Ibèrica. Paral·lelament, a dos quarts d’una i al Castell de Figuerola s’exposarà el projecte de l’Arenal i l’Aubablanc, activitat organitzada pel Grup de Treball dels Gegants. Per finalitzar, a dos quarts de set de la tarda hi haurà el Concert a la Carta, en què el públic podrà decidir les cançons que sonaran.

  Cal assenyalar que els actes es faran a la Sala de la Cooperativa per tal de garantir les mesures sanitàries vigent. L’aforament serà limitat i es controlarà tenint en compte l’ordre d’arribada a la sala.

  Més informació:  www.figuerola.altanet.org

   

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...