JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Rondalles al Pati de Valls

Exposició -
 • Calendari: 16/4/2021 19:00h - 2/5/2021 19:00h
 • Localització: El Pati Valls

  La Diada de Sant Jordi del 2020 va estar marcada sens dubte per la Covid-19. Tot i el confinament, des de l'IEV es va organitzar una lectura virtual d'algunes històries recollides en el llibre "Llegendes, contalles i tradicions de Valls", amb una crida a la participació que va comptar amb un gran suport!

  Ara un any després i en reconeixement a totes les persones que van col·laborar en el projecte, del 16 d'abril al 2 de maig s'instal·larà al Pati de Sant Roc una mostra que recollirà tot aquest material, on podreu fer la lectura pel vostre compte en família i també recuperar-ne la gravació in situ a través del vostre dispositiu mòbil amb els codis QR que anireu trobant a cada llegenda. 

  El projecte continua penjat als canals habituals de l'IEV d'Instagram, Facebook, Youtube i també a la pàgina web. 

  Més informació: www.iev.cat

  Notícies relacionades

  L'Ajuntament de Mont-ral acaba de col.locar...
  El Festival Jordi Savall és el festival de...