JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Programació de Tardor-Hivern de Cultura Alcover

Espectacle -
 • Calendari: 7/11/2021 8:30h
 • Localització: Alcover

  Alcover presenta la nova temporada tardor-hivern que acollirà una vintena de propostes culturals de diferents disciplines, del 7 de novembre de 2021 al 19 de febrer de 2022.

  Diumenge 7 de novembre obra la temporada el recital teatralitzat l’Enigma Garreta amb el tenor vallenc Roger Padullés a la veu, acompanyat per Francisco Poyato al piano i l’actriu Paula Blanco, que interpreta a la neboda del compositor, Juli Garreta. El 19 de desembre, amb Més enllà de la música, un concert de música clàssica i contemporània amb algunes de les obres més emblemàtiques de Schumann arranjades per Vilart Ensemble. El 30 de desembre arriba una de les propostes més destacades: el Concert de Nadal amb els francesos Sand & Soulshine Voices, amb la música gòspel i el soul com a protagonistes.

  El teatre arriba el 21 de novembre, Infanticida de la Cia. Marlia Produccions amb Neus Pàmies i Gerard Marsal i el 18 de gener de 2022, la comèdia Els Gossos de la Cia. Sala Trono amb Mercè Aránega, Pau Ferran, Joan Negrié i Albert Pérez.

  Per la seva banda, els espectacles familiars al Convent de les Arts, diumenge 14 de novembre de l’espectacle Un giorno de la Cia. Teatro All’improvviso, en el marc del Festival de Titelles GUANT. I el 12 de desembre arriba Sabates vermelles de la Cia. Sifó. El Museu d’Alcover també ofereix dues propostes familiars: el taller de sabons en família a càrrec de la Silvestrina, dissabte 27 de novembre; i una activitat per recuperar la memòria de les tradicions sota el títol El tió a ca Batistó?.

  Les sessions d’arts visuals del Parlem contemporani? tornen de nou al Convent de les Arts en dues sessions: el 18 de desembre i el 29 de gener, a les 11h. El Cinema al Convent segueix tenint un paper destacat en la programació amb la projecció de Donde caben dos i Chavalas, incloses en el Cicle Gaudí. Destaca també la projecció de la pel·lícula Zamorana. Todo por su hija de l’alcoverenc Martí Guarch, 13 de novembre; la presentació del llibre El llarg silenci dels botxins d’Alfons Cama i Saballs, el 12 de novembre i l’exposició bibliogràfica, a la Biblioteca, el 25 de novembre amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

  Tots els espectacles compten amb el 100% de l’aforament. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la renovada i funcional pàgina web www.conventarts.cat i a Ca Cosme. El mateix dia també es vendran a taquilla.

  Per altra banda, s’ofereix la possibilitat a tots els usuaris de fer-se el carnet del Convent de manera gratuïta i gaudir de múltiples avantatges.

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...