JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Oye Polo

Espectacle -
 • Calendari: 23/7/2021 22:00h
 • Localització: Alcover

  El divendres 23 de juliol a les deu del vespre i al Pub dels Amics, arriba el monòleg d'Oye Sherman i Ana Polo. Ana polo és periodista i humorista. Ha treballat de guionista, locutora i reportera a diversos programes de Rac1, Catalunya Ràdio i TVE. També va ser col·laboradora del late show No te metas en política. Actualment la podeu seguir al podcast Oye Polo de Radio Primavera Sound, juntament amb l'Oye Sherman; i Feministic, programa sobre dones i tecnologia a Fibracat TV.

  Maria Rovira, més coneguda com a Oye Sherman, és guionista i monologuista. Forma part del col·lectiu El Soterrani, treballa a l'Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio i col·labora a L'irradiador d'iCat. Juntament amb l'Ana Polo realitzen el podcast Oye Polo a Radio Primavera Sound.

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...