JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Ofrena floral i terrassa musical al Pla de Santa Maria

Celebració -
 • Calendari: 5/9/2020 14:15h
 • Localització: El Pla de Santa Maria

  El dissabte, dia 5 de setembre, a les 18:00 h., a l’Església de Sant Ramon, tindrà lloc l’ofrena floral en record dels Fets del 2 de setembre del 1642. Anirà a càrrec de l’Il·ltre. Sr. Eusebi Campdepadrós, diputat i primer secretari de la mesa del Parlament de Catalunya. Comptarà amb l’actuació de la Coral Parroquial del Pla. Serà obligatori l’ús de mascareta i mantenir les distàncies de seguretat.

  El mateix dissabte arriba la darrera Terrassa Musical d’aquesta temporada, un cicle de concerts que ha organitzat l’Ajuntament del Pla per donar suport als establiments del poble i a artistes de l’entorn proper. Serà a les 21:00 h. a la Masia del Pla i anirà a càrrec del Duet Blark, integrat per la planenca Cristina Español i per l’Anna Pàmies. Reserves al telèfon 977 63 05 11.

  Notícies relacionades

  El municipi d'Aiguamúrcia celebrarà els propers...
  El cap de setmana del 22, 23 i 24 d'octubre...
  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de...