JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Mont-ral amb posta de sol i música en directe - Tast de vi i avellanes ( Festival Senderista de les muntanyes de Prades)

Activitat en familia -
 • Calendari: 27/10/2023 17:00h
 • Localització: Aparcament del camp de futbol de Mont-ral.

  El cap de setmana del 27, 28 i 29 d'octubre es celebrarà el III Festival Senderista de les muntanyes de Prades. Un festival que vol posar en valor aquest territori del nostre país.

  Durant el cap de semtana es farà un seguit d'activitats on ens hem d'inscriure prèviament. 

  A l'Alt Camp es faran dues activitat, una a Mont-ral i l'altra a Alcover. 

  Divendres 27 a les 17h a Mont-ral : Excursió circular i musical des del poble de Mont-ral, que ens portarà a descobrir els antics masos, el conreu de muntanya i també l'ús de l'energia hidràulica per produir electricitat.  Tot plegat, seguint un antic camí de ferradura que s'ha recuperat recentment, intentarem tornar a portar la vida, el tragí i la música a unes raconades ara oblidades, però habitades durant segles.  Serà a la masia on gaudirem d'un tastet de vi ranci de Porrera i avellanes. L'última llum del dia farà ballar les notes musicals que tocarà Jordi Carré. 

  Més informació a: wwww.festivalsenderistamuntanyesdeprades.cat