JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

La Vampira de Barcelona - Cinema al Convent de les Arts

Espectacle -
 • Calendari: 22/5/2021
 • Localització: Alcover

  El proper dissabte dia 22 de maig a les 19.00h, arriba l'estrena de la pel·lícula: La Vampira de Barcelona. 

  Sinopsi:

  A la Barcelona de prinicipis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, i l'altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com "la Vampira del Raval". El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

   

  Entrades anticipades: 

  General: 4,5€ / Carnet CA: 3€

  És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de la Cultura Ca Cosme d'Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada. 

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...