JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Josquin in Memoriam

Música -
 • Calendari: 18/4/2021 19:00h
 • Localització: Convent de les Arts d'Alcover

  Com a commemoració del 500 aniversari de Josquin Desprez, l'Ensemble o Vos Omnes porta a escenari una trilogia de concerts amb un programa sensiblement diferent però sempre lligat a la figura del compositor més gran del renaixement, la fama del qual no va apagar-se fins a l'adveniment de l'estètica barroca.

  Josquin in Memoriam és un concert que converteix la història de la música en la música de la història: al 1532, J. Richafort va escriure un Requiem a la mort del seu mestre, Josquin Des Prez. Aquest però, també havia escrit una gran obra a la memòria del seu mentor, J. Ockeghem, qui alhora havia creat també una peça en honor a qui l'havia instruït en l'art de la creació musical, G. Binchois. La vida d'aquests 4 compositors té doncs un lligam musical, una història no escrita en paraules, sinó en sons que han viatjat fins als nostres dies. 

  Marc Guerris. contratenor

  Mattheu Thomson, tenor

  Carles Prat, tenor

  Ferran Mitjans, tenor

  Tomàs Maxé, baix

  Xavier Pastrana, baríton i direcció

   

  Espectacle Km0 recomanat per a tots els públics

  Entrades anticipades: 

  General: 11€

  Carnet CA: 8€

   

  Notícies relacionades

  BENVINGUTS A PAGÈS “LA FESTA” L'1 i 2 de juny...