JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Jornades Europees de Patrimoni 2020

Espectacle -
 • Calendari: 9/10/2020 12:00h - 11/10/2020 21:00h
 • Localització: Alt Camp

  Els dies 9, 10 i 11 d’octubre Catalunya obre les portes del patrimoni cultural.  Un any més, se celebren les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que es porta a terme ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

  Municipis i entitats d’arreu de Catalunya se sumen a la que és la festa major del nostre patrimoni cultural, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.  Un gran ventall de propostes (des de portes obertes o visites guiades fins a concerts i activitats i tallers familiars, entre d’altres) que segueixen les mesures de seguretat sanitària per combatre la covid-19.

  Enguany, el tema proposat pel Consell d’Europa per celebrar Jornades Europees de Patrimoni gira a l’entorn del binomi patrimoni i educació en un sentit global que va més enllà del públic escolar. Una visita guiada, un taller o una exposició temporal, entre molts altres, són elements de mediació patrimonial que permeten la transmissió del nostre llegat a la societat, des del present, amb una mirada al futur.
   
  Seguint aquesta línia, es presenta l’activitat didàctica “Desperta el Patrimoni” que posem a disposició de tots els participants de les JEP 2020. Una activitat de creació de models 3D a partir de la fotogrametria, adaptable als diferents espais patrimonials, que s’acompanya d’una guia didàctica.

  Trobareu tota la informació en el següent enllaç: http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2020

  A casa nostra, a l’Alt Camp, s’hi realitzen un total de 7 activitats en pobles com Alcover, Fontscaldes, Rodonyà, El Pla de Santa Maria, Vilabella, Aiguamúrcia o Santes Creus. Totes les activitats tenen temàtiques molt diverses per ser del gust de tots els públics!

   

  Notícies relacionades

  La marca turística La Ruta del Cister, que...
  Món Casteller, el Museu Casteller de Catalunya...
  La intervenció consistirà en la restauració...