JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Jornades Europees de Patrimoni 2020

Espectacle -
 • Calendari: 9/10/2020 12:00h - 11/10/2020 21:00h
 • Localització: Alt Camp

  Els dies 9, 10 i 11 d’octubre Catalunya obre les portes del patrimoni cultural.  Un any més, se celebren les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que es porta a terme ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

  Municipis i entitats d’arreu de Catalunya se sumen a la que és la festa major del nostre patrimoni cultural, programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.  Un gran ventall de propostes (des de portes obertes o visites guiades fins a concerts i activitats i tallers familiars, entre d’altres) que segueixen les mesures de seguretat sanitària per combatre la covid-19.

  Enguany, el tema proposat pel Consell d’Europa per celebrar Jornades Europees de Patrimoni gira a l’entorn del binomi patrimoni i educació en un sentit global que va més enllà del públic escolar. Una visita guiada, un taller o una exposició temporal, entre molts altres, són elements de mediació patrimonial que permeten la transmissió del nostre llegat a la societat, des del present, amb una mirada al futur.
   
  Seguint aquesta línia, es presenta l’activitat didàctica “Desperta el Patrimoni” que posem a disposició de tots els participants de les JEP 2020. Una activitat de creació de models 3D a partir de la fotogrametria, adaptable als diferents espais patrimonials, que s’acompanya d’una guia didàctica.

  Trobareu tota la informació en el següent enllaç: http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2020

  A casa nostra, a l’Alt Camp, s’hi realitzen un total de 7 activitats en pobles com Alcover, Fontscaldes, Rodonyà, El Pla de Santa Maria, Vilabella, Aiguamúrcia o Santes Creus. Totes les activitats tenen temàtiques molt diverses per ser del gust de tots els públics!