JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Inauguració del Cicle La Parra a Valls

Espectacle -
 • Calendari: 5/5/2021 10:00h - 26/5/2021 10:00h
 • Localització: Valls

  El passat dimecres, 5 de maig, s’inaugurava el Cicle d’Activitats de Petit Format La Parra de l’Institut d’Estudis Vallencs amb un concert de música catalana a càrrec de Jordi Sàbat. Cal recordar que l’any passat aquesta activitat no es va poder dur a terme per culpa de la pandèmia.

  Del 14 al 27 de maig, el Pati de Sant Roc acollirà l’exposició fotogràfica Construccions identitàries, de Mar C. Llop, un projecte que plasma la realitat de persones que, com la mateixa autora, decideixen emprendre el camí cap a la vivència trans.

  El dimecres 19 de maig, a dos quarts de nou del vespre, el Cor Èulia torna amb moltes ganes de retrobar-se amb el públic i oferirà una mostra del concert que estan preparant de cara a la tardor (si tot va bé!) i alguns clàssics del seu repertori.

  Finalment, el dimecres 26 de maig, a les sis de la tarda, es farà el tradicional lliurament dels Premis de Natura de l’IEV als instituts i escoles guanyadors de la comarca.

  Entrada lliure a tots els actes fins a completar l’aforament. Més informació: www.iev.cat / iev@iev.cat

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...