JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Galeria de Ciutadans Il·lustres. De Valls al món

Exposició -
 • Calendari: 24/1/2022 19:00h
 • Localització: Valls

  El dilluns 24 de gener, a les set de la tarda, la sala d’actes del Convent del Carme acollirà la presentació de la carpeta Galeria de Ciutadans Il·lustres. De Valls al món, una publicació que neix a partir del cicle de conferències sobre els ciutadans il·lustres de Valls que es va iniciar el mes de gener de l’any passat i que s'ha allargat fins al mes de desembre. La presentació anirà a càrrec del biòleg Xavier Salat i Brúnel i de l'arquitecta Sònia Roca i Domingo.

  Es tracta d'una carpeta que conté les vint-i-cinc fitxes en què es relata la història dels diversos personatges inclosos a la Galeria de Ciutadans Il·lustres, ubicada a l’Ajuntament de la ciutat. Galeria de Ciutadans Il·lustres. De Valls al món ha estat coordinada per l'historiador vallenc Pol Montserrat i Rovira i hi han participat vint-i-dos ponents, que han redactat els textos sobre cadascun dels vallencs il·lustres. El disseny de la publicació ha anat a càrrec del també vallenc Edu Vidiella, i els gravats que il·lustren la carpeta i les fitxes han estat fets per Núria Esteve. De l'edició i impressió se n’ha ocupat l’empresa Graf2000.

  Notícies relacionades

  L'Ajuntament de Mont-ral acaba de col.locar...
  El Festival Jordi Savall és el festival de...