JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Fira del Vent al Pla de Santa Maria

Celebració -
 • Calendari: 16/10/2021 8:30h - 17/10/2021 22:30h
 • Localització: El Pla de Santa Maria

  La Fira del Vent torna amb força al Pla de Santa Maria. Després que l'any passat no es pogués celebrar a causa de la pandèmia, aquest any es portarà a terme el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre.

  Al programa destaca la inauguració del Centre d'Interpretació Tèxtil i també una exposició de morters de tota mena al Museu Agrícola. Una altra novetat serà l'Ensumania Fest, una festa de la cervesa que convinarà begudes i menjar.

  En aquesta edició hi haurà moltes activitats per als infants, com ara la proposta del grup Pot Petit, el diumenge 17 a la tarda. El mateix dia, al matí, es farà una rondalla a partir del llibre Bufarem ben fort, dedicat als capgrossos del Pla, que van complir els 101 anys el mes passat. I encara pensant en petits i joves, es faran diversos tallers: de carros de vela amb ràdio control, de ceràmica i d'activitats relacionades amb l'aigua. Finalment, el també diumenge es podrà visitar un planetari instal·lat en una carpa inflable amb diferents projeccions del cel i els astres.

  El programa recupera moltes de les activitats tradicionals, entre elles una que sempre desperta interès; la passarel·la de moda Fashion Air, seguida d'un sopar al Centre Cívic. Enguany la desfilada girarà al voltant de l'era disco i tindrà una ambientació relacionada amb la dècada dels 70. Cal destacar, també, que dissabte a la tarda i diumenge al matí es farà una gimcana pels carrers del poble amb l'aplicació per a telèfons mòbils Descobreix el Pla de Santa Maria. Així mateix, i com ha estat habitual en els últims anys, hi haurà exhibicions de camions personalitzats, de cotxes clàssics i de modelisme naval. També tornaran els vermuts musicals, tant dissabte com diumenge, l'esmorzar ramader i les tradicionals atraccions de fira.

  D'altra banda, el dissabte s'instal·larà un túnel de vent al passeig del Pla. Amb aquesta activitat, les persones que vulguin experimentar la sensació de volar o de llençar-se en paracaigudes ho podran fer sense posar-se en risc. I per als que els agrada més tocar de peus a terra, tindran l'oportunitat de realitzar passejades amb carro.

  L'organització serà molt respectuosa amb les mesures de seguretat derivades de la pandèmia. Caldrà portar mascareta en la majoria d'activitats i hi haurà controls d'accés i d'aforament per tal de garantir que la Fira del Vent 2021 sigui segura.

   

  Més informació: www.elpladesantamaria.cat

   

  Notícies relacionades

  Benvinguts a Pagès La Festa és un cap de...
  VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL...
  El Reial Monestir de Santes Creus acollirà...