JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Festival Tàrraco Viva a Vila-rodona

Espectacle -
 • Calendari: 10/5/2021 10:15h
 • Localització: Vila-rodona

  Torna el festival Tarraco Viva a Vila-rodona del 23 al 25 de maig. I aquest any sí que podrem gaudir dels diferents espectacles que es faran de forma presencial: 

  El diumenge 23 de maig al Columbari, i a dos quarts d’una del migdia, el Funus de Cèsar. Una recreació històrica d’un funeral per la República. Cinc dies després del seu assassinat, va tenir lloc el funeral de Juli Cèsar en ple Fòrum de Roma. El fum de la seva pira funerària portava també les cendres de la vella República romana. 

  El dilluns 24 de maig, a dos quarts de deu del matí, i també al columbari, Tessellatum, un taller de mosaics que s’inclou dins el festival com una activitat escolar restringida a l’Escola Bernadí Toldrà de Vila-rodona. 

  Finalment, el dimarts 25 de maig a les set de la tarda, al Cinema del Casal, es durà a terme la conferència La Mort de Juli Cèsar, el magnicidi més famós de la història, a càrrec de Magí Seritjol, el director del festival. 

  Per assistir als actes caldrà inscriure’s prèviament a les oficines de l’Ajuntament (de 10h a 14h), per telèfon (al 977 63 80 06) o bé per correu electrònic (cultura@vila-rodona.cat). 

  Notícies relacionades

  La campanya turística “Xala l’Alt Camp” enceta...
  Del 20 al 25 de juny la capital de l'Alt Camp...
  El Castell de Rodonyà obre les seves portes i...