JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Festa de la Verema - DO Tarragona

Gastronomia i enoturisme -
 • Calendari: 23/9/2023 9:30h - 8/10/2023 17:00h
 • Localització: Cellers de la provincia

  La Denominació d'Origen Tarragona organitza els darrers caps de setmana de setembre i primers d'octubre una nova edició de la seva Festa de la Verema, amb l'objectiu de promocionar la seva Ruta del Vi i oferir als visitants l'oportunitat de gaudir dels seus vins i el seu territori mitjançant diverses propostos enoturístiques.

  Els caps de setmana triats en aquesta ocasió són el del 23 i 24 de setembre, 30 de setembre i 1 d'octubre, i 7 i 8 d'octubre, i hi participaran 7 dels cellers que formen part de la DO.

  D'aquest 7 cellers, 4 són de la nostra comarca: Celler Mas Vicenç, Cellers Blanch, Vinícola de Nulles i Vinya Janine. 

  Si voleu saber més sobre la festa, i veure les activitats programades pels cellers de la nostra comarca i de la resta de la provincia, podeu entrar a la web de la do tarragona i baixar-vos el programa. 

  Més informació: https://www.dotarragona.cat/admin/resources/dotfestaverema.pdf