JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

"Fem Nadal a Valls" del 24 de novembre al 6 de gener

Activitat en familia -
 • Calendari: 24/11/2023 17:30h - 6/1/2024 23:00h
 • Localització: carrers i places del municipi

  Amb el lema "Fem Nadal a Valls", la ciutat comença el 24 de novembre un seguit d'actes que duraran fins el 6 de gener de 2024.

  El cap de setmana del 24 al 26 de novembre, el Nadal arrenca ja a Valls i ho farà amb importants novetats en un primer cap de setmana on la majoria d'actes es centraràn a la plaça del Pati.

  L'encesa de l'enllumenat de Nadal a tota la ciutat serà el dia 24 al Pati, però tindrà les seves prèvies amb una cercavila que arrencarà a les 17.30h des de la plaça del Blat.  Els Nans de la ciutat i el Fumera seran els protagonistes de la cercavila per acompanyar a tothom al Pati per viure l'encesa de l'enllumenat nadalenc amb l'espectacle "La màgia de Giocattolo".  Descobrirem allí la història del mestre jogueter conegut arreu Enzo Giocattolo que ha perdut l'esperit nadalenc i ha decidit tancar el seu famós taller de joguines.  Per sort, les seves joguines, els Nans de la ciutat, el Fumera, un convidat especial i tot el públic l'ajudaran a recuperar la màgia del Nadal.

  Tot el conjunt de les activitats programades entre el 24 i 26 de novembre donaran una benvinguda ben especial a uns dies de celebracions de Nadal i Reis que comptaran amb un programa divers que les diferents entitats presentaran en els propers dies.  El Nadal A Valls destaca per les seves tradicions, amb esdeveniments com el Mercat de Nadal, els concerts corals de nadales, el pessebre monumental, l'exposició del Grup de Nadal d'artistes Vallencs, els Pastorets al Principal, la Sibil.la, l'Home dels nassos, el Fumera, la Fàbrica de les il.lusions, el Parc de Nadal i Ses Majestats els Reis d'Orient. 

  Més informació a : www.valls.cat