JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turisme.altcamp.cat
/dades/munidipta
/dades/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Exposició a Valls: Llànties. Cercant la llum.

Exposició -
 • Calendari: 21/1/2022 19:30h
 • Localització: Valls

  La comissió d’Arqueologia de l’IEV comença l’any amb una nova proposta per a la Vitrina d’Arqueologia que a més a més té a veure amb la tradicional i nostrada festivitat de la Mare de Déu de la Candela. En aquesta ocasió, i tal com ens marca la tradició, la llum serà la protagonista a través de la mostra de diferents llànties que s’han fet servir al llarg de la història, i que malgrat el pas dels segles han conservat característiques similars fins ben entrat el segle XX. D’aquesta manera, la vitrina acollirà exemples de llànties ibèriques procedents del jaciment del Vilar i de llànties romanes procedents de les excavacions a la vil·la romana dels Fontanals. De factura moderna seran les procedents del castell de Vallmoll, mentre que les més contemporànies es van fer servir en una casa vallenca fins a mitjans del segle XX. 

  Reserves per telèfon: 977600660, o correu electrònic: iev@iev.cat

  Notícies relacionades

  Camins km0 organitza amb l'Albert Gavaldà,...
  L’Associació Terres del Gaià publica la guia...
  Els dies 24 i 25 de setembre i també el primer...